Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Het fraaie gelaat van Vlaanderen

Couverture du livre « Het fraaie gelaat van Vlaanderen » de Patricia Carson aux éditions Terra - Lannoo, Uitgeverij
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

De everseller van Patricia Carson nu in een mooie paperbackversie. Patricia Carson schetst een uniek historisch portret van Vlaanderen. Haar boek is bijna 50 jaar op de markt en verscheen in verschillende talen. Als historica uit Engeland beschreef Patricia Carson de geschiedenis van Vlaanderen,... Voir plus

De everseller van Patricia Carson nu in een mooie paperbackversie. Patricia Carson schetst een uniek historisch portret van Vlaanderen. Haar boek is bijna 50 jaar op de markt en verscheen in verschillende talen. Als historica uit Engeland beschreef Patricia Carson de geschiedenis van Vlaanderen, haar tweede vaderland, op een andere manier dan traditioneel het geval is. Zij combineert de stijl van een boeiende vertelster met een grondige feitenkennis en een eigen visie. Het geeft haar boek overzichtelijkheid, inzicht en vaart en daarom werd het ook meermaals bekroond, o.a; met de Eugène Baieprijs, een vijfjaarlijkse prijs voor buitenlandse auteurs die de Vlaamse cultuur dienen.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.