Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Total respect management

Couverture du livre « Total respect management » de Peter Blokland aux éditions Uitgeverij Lannoo
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Excellente leiders laten hun organisatie duurzaam groeien;;;<a href='http://www.e-boek.org/store/total-respect-management-p-207063.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a>;;;<a... Voir plus

Excellente leiders laten hun organisatie duurzaam groeien;;;<a href='http://www.e-boek.org/store/total-respect-management-p-207063.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a>;;;<a href='https://itunes.apple.com/be/book/total-respect-management/id651379320?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Total Respect Management is een geïntegreerde en systemische methode om organisaties op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier te leiden. Deze methode beoogt winst op lange termijn met respect voor alle verschillende facetten van de managementpraktijk. Aan de hand van theoretische modellen, getuigenissen en praktijkvoorbeelden krijgt de lezer een uniek inzicht in wat Total Respect Management inhoudt en hoe je dit in de praktijk kan omzetten. Dit boek biedt een volledig nieuwe kijk op de managementpraktijk met eenvoudig toe te passen modellen.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.