Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Mijn grote taartenboek

Couverture du livre « Mijn grote taartenboek » de De Taartenfee aux éditions Uitgeverij Lannoo
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Heerlijke taarten om van te smullen! <a href='http://www.e-boek.org/store/mijn-grote-taartenboek-p-200264.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a... Voir plus

Heerlijke taarten om van te smullen! <a href='http://www.e-boek.org/store/mijn-grote-taartenboek-p-200264.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='http://itunes.apple.com/be/book/mijn-grote-taartenboek/id567763912?mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> De Taartenfee is al van jongs af aan gefascineerd door dessert en gebak. Enkele jaren geleden heeft ze van haar hobby haar beroep gemaakt. Nu wil ze haar passie delen met anderen. In haar vierde boek, Mijn grote taartenboek, geeft ze je meer dan 20 nieuwe ideeën voor verrukkelijke taarten met heerlijke vullingen en verbluffende versieringen. Aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's toont ze je hoe eenvoudig het is om zelf een lekkere en waanzinnige taart te maken! Een heerlijke chocoladetaart met ganache, een Koekjestaart, een Echte Mannentaart, een Driekoningentaart en een Rozenblaadjestaart... Dit boek staat vol leuke en lekkere decoratie-ideeën! Met zinnenprikkelende foto's van Stefan Jacobs.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.