Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Koken en scoren bij m'n lief

Couverture du livre « Koken en scoren bij m'n lief » de Mitch Coldenhoff aux éditions Uitgeverij Lannoo
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Megatof kookboek voor hippe tieners <a href='http://www.e-boek.org/store/advanced_search_result.php?keywords=coldenhoff'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a... Voir plus

Megatof kookboek voor hippe tieners <a href='http://www.e-boek.org/store/advanced_search_result.php?keywords=coldenhoff'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='http://itunes.apple.com/nl/book/koken-scoren-bij-mn-lief/id513947736?mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> De nieuwe jonge kookgod Mitch Coldenhoff overtuigt kids om gezonder te happen. Met thema's als smoothies, hamburgers en chocolade trekt chef-kok Mitch volop de kaart van het jonge volkje. Door de dynamische vormgeving en flashy graffiti weet dit hippe kookboek perfect in te spelen op het doelpubliek. Voor jonge snaken en meiden die hun vriend(inn)en willen imponeren met hun kookkunst én voor trendy ouders! Met coole foto's van Anouk Van de Wal, gekend voor haar schitterende reportages in o.a. Genieten en Grande.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.