Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Saving Amy

Couverture du livre « Saving Amy » de Daphne Barak aux éditions Overamstel Uitgevers
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Sinds het fenomenale succes van haar album Back to Black dat in 2006 verscheen, is Amy Winehouse altijd in het nieuws. Niet alleen haar buitengewone talent als artiest staat in de schijnwerpers, maar ook haar privéleven, haar turbulente relatie met de media en haar zeer publieke gevecht met... Voir plus

Sinds het fenomenale succes van haar album Back to Black dat in 2006 verscheen, is Amy Winehouse altijd in het nieuws. Niet alleen haar buitengewone talent als artiest staat in de schijnwerpers, maar ook haar privéleven, haar turbulente relatie met de media en haar zeer publieke gevecht met verslaving. Documentairemaker Daphne Barak trok voor de documentaire Saving Amy een tijd op met Winehouse en haar familie. Het boek Saving Amy is het verslag van die periode. Niet alleen de strijd van Amy Winehouse om haar eigen demonen te overwinnen komt aan bod, maar ook de realiteit van een gezin dat moet leven en omgaan met verslaving. Saving Amy is gebaseerd op exclusieve interviews, de dagboeken en persoonlijke herinneringen van Daphne Barak tijdens haar omgang met de familie Winehouse in Londen, St. Lucia en andere locaties.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.