Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Mensenwerk / deel Uittreksel

Couverture du livre « Mensenwerk / deel Uittreksel » de Studentsonly aux éditions Boom Uitgevers Den Haag
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Dit is het uittreksel behorend bij het boek Mensenwerk (1e druk; ISBN 9789046901403) van J. Bassant, M. Bassant-Hensen. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het... Voir plus

Dit is het uittreksel behorend bij het boek Mensenwerk (1e druk; ISBN 9789046901403) van J. Bassant, M. Bassant-Hensen. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina''s van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina''s, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

Donner votre avis