Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

In perfecte conditie

Couverture du livre « In perfecte conditie » de Ellen Hoog aux éditions Overamstel Uitgevers
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

'GEZOND ETEN EN BEWUST SPORTEN. HET IS ONLOSMAKELIJK MET ELKAAR VERBONDEN VOOR EEN PERFECTE CONDITIE.' Tophockeyster Ellen Hoog wordt geroemd om haar flit-sende acties, verwoestende backhand en vele doelpunten. Om op het veld optimaal te kunnen presteren, let Ellen goed op haar voeding; ze... Voir plus

'GEZOND ETEN EN BEWUST SPORTEN. HET IS ONLOSMAKELIJK MET ELKAAR VERBONDEN VOOR EEN PERFECTE CONDITIE.' Tophockeyster Ellen Hoog wordt geroemd om haar flit-sende acties, verwoestende backhand en vele doelpunten. Om op het veld optimaal te kunnen presteren, let Ellen goed op haar voeding; ze eet gezond en het liefst bio-logisch. Balans is haar recept voor een fit en gelukkig leven: gezond eten én af en toe zondigen met een guilty pleasure, efficiënt trainen én bewust ontspannen. In 6 complete work-outs deelt Ellen haar 36 favoriete sportoefeningen om zowel conditie als kracht te ver-beteren; geschikt voor beginner tot gevorderde en je hoeft er niet voor naar de sportschool. De work-outs worden afgewisseld met 45 heerlijke, gezonde recepten - van snelle smoothies en healthy breaks tot power snacks en voedzame diners - waarmee Ellen bewijst dat gezond ook heel lekker is. Ellen Hoog maakte in 2004 haar debuut als aanvalster in het Nederlands elftal. In 2014 beleefde ze het beste sportjaar uit haar carrière en sleepte ze maar liefst vier titels binnen: Beste Speelster van het Toernooi WK, Amsterdam Sportvrouw van het Jaar, Wereldspeler van het Jaar en winnaar Hockey World League. In 2016 gaat ze in Rio voor die derde gouden Olympische medaille. Naast hockey geeft Ellen seminars over hoe doelen te bereiken en is ze ambassadeur voor de biologische supermarktketen Ekoplaza.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.