Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Ik ben dyslectisch

Couverture du livre « Ik ben dyslectisch » de Daphne Jansen Adriaans aux éditions Boom Uitgevers Amsterdam
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Ik ben dyslectisch Het woord aan de kinderen Daphne Jansen Adriaans Over dyslexie is veel geschreven, maar altijd door derden. In Ik ben dyslectisch komen degenen die er het meest mee te maken hebben aan het woord: de dyslectische kinderen zelf. In Ik ben dyslectisch laat de auteur in acht... Voir plus

Ik ben dyslectisch Het woord aan de kinderen Daphne Jansen Adriaans Over dyslexie is veel geschreven, maar altijd door derden. In Ik ben dyslectisch komen degenen die er het meest mee te maken hebben aan het woord: de dyslectische kinderen zelf. In Ik ben dyslectisch laat de auteur in acht uitgebreide portretten zien hoe kinderen zelf hun dyslexie ervaren. Naast de portretten bevat het boek een hoofdstuk waarin praktische zaken aan de orde komen, zoals de plaatsen waar mensen hulp kunnen vinden en websites waar kinderen met dyslexie kunnen oefenen. Ook geven de jongeren waardevolle tips voor hun omgeving en andere dyslecten. Over de auteur(s): Daphne Jansen Adriaans is als remedial teacher en dyslexiespecialist werkzaam bij diverse instellingen. In haar eigen instituut DAP begeleidt ze leerlingen met dyslexie of andere leerproblemen uit het basis- en voortgezet onderwijs.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.