Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Consulta Ermengol

Couverture du livre « Consulta Ermengol » de Ermengol aux éditions Editorial Minimal
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Consulta Ermengol és un recull dels millors acudits publicats durant l'últim any, on l'Ermengol, amb el seu ull crític fa una anàlisi dels aconteixements polítics d'aquest 2014 que ja s'acaba. Consulta Ermengol el segon llibre de la sèrie que s'inicià l'any passat amb Via Ermengol (també... Voir plus

Consulta Ermengol és un recull dels millors acudits publicats durant l'últim any, on l'Ermengol, amb el seu ull crític fa una anàlisi dels aconteixements polítics d'aquest 2014 que ja s'acaba. Consulta Ermengol el segon llibre de la sèrie que s'inicià l'any passat amb Via Ermengol (també disponible en format digital).
Jaume Capdevila "KAP" introdueix així a l'Ermengol al pròleg del llibre: "L´humorista es més aviat com un electricista: no inventa l´energia ni la electricitat, però és la persona que la canalitza, la domestica i la posa a l´abast de tothom, aconseguint que fent clic en un interruptor s´encengui una bombeta. L´humorista gràfic, doncs, canalitza l´humor i el posa a l´abast de tothom en la seva vinyeta diària. Però no us penseu que és una tasca fàcil: també pot picar-s´hi els dits i fer baixar els ploms. Cal talent i enginy per fer-ho a diari. I un dels ninotaires catalans amb més talent de l´actual panorama és el meu bon amic Paco Ermengol."

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.