Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Bbq, een feest!

Couverture du livre « Bbq, een feest! » de Peter De Clercq aux éditions Uitgeverij Lannoo
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Hoe maak ik van een barbecue een hoogstaand grillfestijn? <a href='http://www.e-boek.org/store/bbq-een-feest-p-196378.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a... Voir plus

Hoe maak ik van een barbecue een hoogstaand grillfestijn? <a href='http://www.e-boek.org/store/bbq-een-feest-p-196378.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='http://itunes.apple.com/be/book/bbq-een-feest!/id520805505?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Peter De Clercq creëert meer dan zeventig originele barbecuerecepten, haalbaar voor de hobbykok en bijzonder feestelijk gepresenteerd. Dit boek zit barstensvol inspiratie voor trendy vormen van outdoor cooking: een kinderparty, een ontspannende avond met vrienden of een tot in de puntjes verzorgd familiediner. Van hapjes en vegetarische gerechten tot vis-, vleesrecepten en desserts. Fotograaf Lennert Deprettere brengt de gerechten kunstzinnig in beeld.

Donner votre avis